0

Chanel FoundationAmsterdam – Jaaaa, hier worden we enthousiast van: er komt wat nieuws aan onder de foundation-zon, en wel een hele nieuwe foundationlijn van Chanel, genaamd Perfection Lumière.

En da’s goed nieuws, want een mooie huid is echt een van de basisbehoeften om er mooi uit te zien, bovendien zijn de Chanel foundations ons tot nu toe goed bevallen.

De foundationlijn komt in maar liefst 23 huiddtinten, zodat er voor iedereen wel een match moet zijn.

Als sinds 2008 is het het doel van Chanels make-up guru Peter Philips om de perfecte foundation te maken, en nu weet hij zeker dat hij deze in Perfection Lumière heeft gevonden.

Foundation

De foundation komt in 23 tinten

Het smeersel moet een soort tweede huidje creëren, zonder het gevreesde maskereffect te hebben, en blijft maar liefst 15 uur zitten. Klinkt goed! Er komt ook een Perfect Lumière concealer en losse poeder in de winkel.

We zijn al fan van de ‘gewone’ Lumière-lijn, welke erg licht, maar toch voldoende dekkend is, dus gaan zeker voor de Chanel Perfection Lumière, zodra deze in november in de schappen ligt.

Foundation

De advertentie van Perfect Lumière

In Amerika gaat de foundation 55 dollar kosten, dat zou betekenen dat we ‘m in Nederland voor rond de veertig euro moeten kunnen scoren.

We kunnen niet wachten!

www.chanel.nl

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties