0

NEW FOOTBALL DESIGNER: D&G en de voetballers van ChelseaAmsterdam – De spelers van de Londense Chelsea Football Club lopen vanaf volgende maand in een hele nieuwe garderobe en mogen tot rust komen in een geheel nieuwe lounge! De Italiaanse designers Dolce & Gabbana hebben namelijk een drie-jarig contract getekend met de club.

Ze mogen de formele outfits van de mannen ontwerpen en ze mogen de lounge in het Stamford Bridge stadion in Londen opnieuw inrichten. “We are really happy about this partnership and to be able to link our name to such a prestigious club like Chelsea,” zei Domenico Dolce and Stefano Gabbana in een verklaring.

“Football players are style icons both on and off the pitch, and, on top of this, there is our love of England and of London, which has always been a source of inspiration for our work.”

De outfits zullen bestaan uit een pak van donkerblauw wol en een cashmere jas met het clublogo. Voor hun vrije tijd heeft het duo een blauw t-shirt in gedachten, een donkere denim met zwarte kalfsleren gympen er onder.

Ook de coach en de rest van het team worden geheel gekleed door Dolce & Gabbana met accessoires en al! Die jongens boffen maar!

www.dolcegabbana.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties