0

Amsterdam – Alle Ibiza fans opgelet. Wil jij je weer graag wanen in de relaxte sferen van het eiland en dansen op de nieuwste beats die daar altijd ontstaan? Kom je graag op deze plek of zit je weg te dromen bij een reisje er naar toe? Dan hebben we hier leuk nieuws voor jullie. Ibiza komt namelijk een dagje naar Nederland.

De bekende club Pacha, die we allemaal kunnen herkennen aan de rode kers, komt met een festival in Nederland. Het festival staat garant voor extravagantie, veel fashion people en zomerse drankjes. De mooiste mannen en vrouwen komen erop af en er zal gedanst worden tot we er allemaal uitgezet worden.

Op zaterdag 19 mei, wordt het Java eiland omgetoverd tot een zomers festivalterrein. De beste dj’s vanuit de hele wereld worden ingevlogen om hier te draaien. De line-up zal onder andere bestaan uit Bob Sinclar, Goldfish, Sander Kleinenberg, Hardsoul met Candy Dulfer en Sunnery James & Ryan Marciano. Misschien zien we Doutzen kroes met kleine Phyllon ook nog achter de draaitafels verschijnen.

Het festival vindt plaats van 12.00 tot 23.00 uur. Wij zijn erbij, komen jullie ook?

Aftellen geblazen

Misschien kom je Paris Hilton ook nog tegen...

www.pachafestival.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties