0

Amsterdam – Iedere week zien we online de leukste tassen, jurkjes, schoenen, broeken, sieraden, jassen en… Het is te veel om op te noemen. Daarom laat de redactie iedere week haar favoriete items zien.

Deze week zag het ILFN-team nog meer mooie spullen dan normaal, omdatwe alle persbureaus af zijn gegaan om de nieuwe collecties te bekijken.

En vergeet vooral de items uit onze winacties niet!

Dit jurkje van Vivienne Westwood bewijst dat je voor een mooie designerjurk echt geen duizenden euro's hoeft neer te leggen! Voor € 190,80 is het van jou.

Donderdag ontving ILFN-director Annic drie super schattige armbandjes op de redactie. Ze zijn van Philine, klik op de afbeelding voor de webshop!

Donderdag opende Ilja Visser de webshop voor haar Ready To Fish lijn. Het was moeilijk kiezen tussen de prachtige items, maar we gaan toch voor deze fijne warme trui!

Zoals iedere week heeft Elise van ModeMusthaves ook deze week weer een Weekend deal! Je scoort deze cute tasjesketting nu voor € 14,95 i.p.v. € 29,95!

Deze armbanden van Tokyo Jane spotten we bij LOF PR. Zijn ze niet geweldig?

Afgelopen week was ILFN-director Annic weer regelmatig te horen op Wild FM. Donderdag gaf ze de bezoekers haar persoonlijke tip en ze koos natuurlijk voor ons geweldige bikerjasje met ILFN-hartjes van Goosecraft.

Deze little black dress draagt niet voor niets de naam Gabrielle. De jurk is namelijk geinspireerd om niemand minder dan Gabrielle Coco Chanel. Voor € 150,- is hij van jou!

Alexa Chung lanceerde deze week haar collectie voor Vero Moda. Wij willen dit jasje! Vero Moda, € 129,95

En we hebben weer een nieuwe winactie voor je online staan! Je kunt een Josh V Infinity Scarf winnen t.w.v. € 79. Klik op de afbeelding om mee te doen!

En vergeet ook niet mee te doen aan de winactie van deze fake fur Aaiko jas!

Volg de I Love Fashion News Headquarters ook op Twitter!

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties