0

Amsterdam – Elke week zien we online de leukste jurkjes, tassen, sieraden, jassen, schoenen en nog zo veel meer voorbij komen. Daarom kunnen we het niet laten om aan het einde van de week onze favoriete items met jullie te delen.

Deze week lieten we een voorproefje zien van de nieuwe Josh V collectie, spotten we hippe items op de Modefabriek en een leuke winactie met PS CALL ME.

Klik op de foto voor meer info of om het item direct te bestellen!

Wij zijn helemaal weg van de nieuwe Josh V collectie, die in april door heel Nederland en op webshops te koop is. Klik op de foto om de collectie te bekijken.

De actie van het WNF in samenwerking met mode-ontwerper Hans Ubbink vinden wij een aanrader! Met een kleine donatie aan het Wereld Natuur Fonds krijg je een limited edition shirt van Hans Ubbink. Wil je hier meer over lezen? Klik dan op de foto.

Wij zijn weg van deze poppige kraagjes die we tegenkwamen op de Modefabriek bij de stand van Mint. Wat vinden jullie?

Deze tas van Fab staat bij ons al op het verlanglijstje. Klik op de foto om de geweldige collectie te bekijken van het merk.

Op de Modefabriek zagen we ook deze telefoonhoesjes liggen van Fab. Wij zijn er al helemaal verliefd op, want hij is in verschillende kleuren en designs verkrijbaar. Voor iedere outfit een ander hoesje! Klik op de foto om de sleeves te bestellen.

Deze week hedden we de leuke win-actie van PS CALL ME. Je kunt hierbij een shoptegoed van € 200,- winnen. De actie loopt nog tot en met 30 januari, dus doe snel mee!

Dit schattige horloge kwamen we van de week tegen bij de nieuwe voorjaarscollectie van Asos. Hoe leuk!? En hij is maar € 16,77.

Net-A-Porter opende in verschillende grote steden pop-up stores voor de collectie van Karl Lagerfeld. Ons wordt het ook makkelijk gemaakt, want de collectie is te koop op Net-A-Porter! Klik op de foto om de musthaves aan te schaffen!

Onze favoriete jurk was deze week de Jester dress van Motel. De jurk spotten we bij Kate Moss en hij is te koop bij WeLikeFashion voor maar € 59,95.

De zomer komt sneller dichterbij dan we doorhebben. Om weer in shape te komen, kozen wij deze week voor de Stella McCartney Adidas trainingsbroek van Nelly € 95,95.

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties