0

Amsterdam – Elke week zien we online de leukste jurkjes, tassen, sieraden, jassen, schoenen en nog zo veel meer voorbij komen. Daarom kunnen we het niet laten om aan het einde van de week onze favoriete items met jullie te delen.

De kou was deze week gelukkig flink gedaald en we konden stiekem alweer fantaseren over de lente. Deze week zagen we daarom veel leuke nieuwe items voor de lente, maar die je nu ook al kunt dragen! Ook hadden we deze week een super gave win actie! Scroll snel naar beneden om nog mee te doen.

Klik op de foto voor meer informatie of om het product direct te bestellen.

GTST-sterren, Gigi Ravelli en Marli van der Velden, brachten begin deze week een eigen kleding collectie uit onder de naam Label13. Wij waren meteen verliefd op dit classy, maar toch ook schattige jasje! Heb je de oortjes gespot?

We love ELLE en deze week ligt het superdikke nieuwe modenummer voor de lente in de schappen. Allemaal rennen naar het dichtstbijzijnde verkooppunt!

Hoe stoer zijn deze zwarte enkel boots van Palladium? Ze zijn in deze kou al goed te dragen met leuke vrolijke sokjes. In de zomer dragen we deze booties onder een shortje of jurkje met blote benen! Pampa Palladium, Nelly € 69,95.

Hoe leuk is het om je pols vol te hebben hangen met mooie sieraden? Wij kozen voor deze armbandjes van Philline. Op de webshop heb je de keuze tussen geluksarmbandjes met een budha, sterrenbeeld armbandjes, vrolijkgekleurde poppen armbandjes en nog veel meer! Klik op de foto om ze te bestellen!

Deze week zijn we begonnen met een supergave winactie, je kunt namelijk een Jimmy Choo tas winnen! Je hoeft er nauwelijks wat voor te doen. Klik gauw op de foto om kans te maken op deze geweldige tas!

Deze outfit vonden wij helemaal geweldig! Hoe leuk is die trui? Om de hele outfit een goed te bekijken en te bestellen klik je op de foto.

Deze sjaal spotten we bij Jessica Alba en dan willen wij hem natuurlijk ook hebben! Scarf Set Rica by Pieces € 19,90.

Wij zij enorm trots op onze Sylvie! Deze week zagen we de eerste foto's van haar campagne voor Hunkemoller. Klik op de foto om het artikel nog eens te lezen en ander beeld te zien!

Al eerder zag je shorts en all stars met de Amerikaanse vlag. Deze trui van Nelly met de Amerikaanse vlag vinden wij daarom een echte modemusthave! Bestel hem meteen door op de foto te klikken.

Deze it-bag is gespot bij Ashley Olsen! De look-a-like tas van de Nightingale van Givenchy is te verkrijgen bij ModeMusthaves voor € 39,95

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties