0

Amsterdam – Met zo’n leuke nieuwe baan hoort natuurlijk meteen ook een verzameling van mijn meest inspirerende en leuke modevondsten van de afgelopen week.

Het was een spannende week waarin veel gebeurde. Hieronder een overzicht van de fijnste mode musthaves en plekjes die mijn hart sneller deden kloppen. Enjoy!

De sale is begonnen! Dat betekent flink rondstruinen voor de leukste modekoopjes. Ik doe dit nog steeds het liefst online!

Dit weekend zal ik aanwezig zijn bij het Orange Babies gala. Het thema is dit jaar disco, dus we gaan terug naar Studio 54!

Dit jurkje van Topshop zou perfect zijn om mijn disco mood mee compleet te maken!

Elle Fanning schittert in vrijwel alle editorials van de grote bladen! Leuk om weer eens een fris gezichtje te zien in modeland!

Hebben jullie al gezien dat je met Fashiolista een tripje naar Portugal kunt winnen? Dat vind ik nog eens leuk, zeker met het regenachtige weer van de afgelopen dagen.

Even weg zwijmelen bij de mooiste schoentjes op Net-a-Porter. Nu allemaal met flinke korting verkrijgbaar!

Mijn weekend begon met drankjes in het altijd gezellige Lion Noir. Een goede tip voor wie houdt van een knusse huiskamer setting en heerlijke cocktails!

  1. Love, xx Anna

Shop het hier:

www.topshop.com

www.fashiolista.com

www.net-a-porter.com

www.lionnoir.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties