0

Amsterdam – Als hoofdredacteur van ILFN zie ik altijd de nieuwste mode-items als een van de eersten voorbij komen. Elke zaterdag zet ik de meest opvallende, gekke en leuke dingen van de afgelopen week voor je op een rij!

Deze week liet ik me inspireren door heel veel mooie jasjes, regenlaarzen om festivals te kunnen overleven, Missoni sjaals en heerlijke schoenen van Jimmy Choo. Bekijk snel mijn favoriete items van de afgelopen week.

Deze fijne aviator jas zou niet misstaan in mijn herfst garderobe! Van Celyn B en te koop bij Littlesoho.com!

Om de festivals in Nederland een beetje te kunnen overleven, mogen ook deze regenlaarzen niet ontbreken! Nieuw van Supertrash!

Ik kan niet wachten op de documentaire 'God Save My Shoes'. Eerst de schoenenkast van Vogue, nu mister Manolo die spreekt over zijn passie.

Gespot bij alle hippe kippen én op de catwalk: het ultieme festival shirt!

En natuurlijk kun je hem shoppen bij Modemusthaves.com

Mag ik jullie voorstellen aan de nieuwste it-bag van Jimmy Choo: Rosalie. Zou het niet erg vinden om persoonlijk kennis te mogen maken met deze beauty!

Hoe leuk zijn deze ringen? Allemaal verschillende nummertjes waar je geheime codes mee kunt maken!

Dit nieuws maakte me heel politiek oncorrect blij: De geruchten gaan dat we binnenkort nieuwe Sex and the City afleveringen kunnen verwachten! Woehoe!

Deze shopper met vlechtwerk is al een hit onder alle bloggers. Fijn voor je laptop en notebook en ook online te bestellen.

Missoni, we all love you! De sjaals vliegen eruit en ook op de redactie zijn we allemaal fan. Binnenkort weer verkrijgbaar bij Modemusthaves.com

Het is weer helemaal geoorloofd: de Sperry bootschoentjes zijn een ware hit! Ik heb ze zelf in het witleer, maar de opties en stoffen zijn eindeloos!

Hoe fout, maar stiekem ook hoe leuk! Deze Fiat 500 die een samenwerking is met Gucci. Matzwart met het bekende logo!

Vergeet je niet even een kijkje te nemen op ILoveVacatureNieuws.com? Er staan zoveel leuke modefuncties op, dat mag je niet missen!

Tot volgende week! Love, xx

Anna

Volg Anna ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties