0

Amsterdam – Iedere dag proberen we je zo goed en zo snel mogelijk te voorzien van al het nieuws in modeland. Sommige artikelen springen er natuurlijk bovenuit. We laten je nu zien welke artikelen het best gelezen werden afgelopen jaar!

Van Yolanthe’s jurkje tot de borsten van Kate en van H&M tot Topshop. We smulden dit jaar weer van het fashionnieuws!

In januari lazen jullie massaal over het jurkje van Yolanthe. Tijdens het presenteren van het Nationaal Songfestival droeg zij zo’n kort jurkje, dat heel de wereld er over sprak. Wij vroegen ons af: waar is de modepolitie?

Februari stond in het teken van het oorbellenmerk van GTST-actrices Marly en Gigi: Kuisemeisjes. Massaal werd er gezocht op de bloemoorbellen, actrices en het woord ‘kuisemeisjes’. Inmiddels weten we dat de twee actrices verdergaan met een kledinglijn!

Kate Moss voor Liu-Jo

De borsten van Kate Moss waren in maart het populairst. Voor het Italiaanse merk Liu-Jo poseerde Kate topless en dan zijn wij fashionista’s toch erg nieuwsgierig naar de foto’s!

In april werd uiteraard de trouwjurk van Kate Middleton uitgebreid besproken! De jurk was natuurlijk niet alleen hét gespreksonderwerp hier op ILFN HQ, maar overal in Nederland!

Al jaren hoopten we er op en in mei was het dan eindelijk zover: een Topshop in Nederland! We hebben we iets te vroeg gejuicht, omdat het om een shop in shop bleek te gaan, maar dat mocht de pret niet drukken! Het artikel werd super vaak bekeken.

In juni lazen jullie massaal de favoriete winkelsteden, merken en producten van Beau Monde redacteur en blogger Jamie. Ondanks dat sommige meiden nog nooit van haar gehoord hadden, viel zij goed in de smaak!

We spotten super leuke T-shirts en jasjes op de Modefabriek

Het was in juli weer tijd voor de Modefabriek. Ons report met de leukste gespotte items werd super goed bekeken. Logisch, want de items waren to die for!

Hoor jij ook regelmatig: ‘Jij bent in een vuilniszak nog mooi!’? Stacey Rookhuizen nam dat wel heel serieus. In augustus werd haar vuilniszak-jurk het best bekeken!

Doutzen is op I Love Fashion News enorm populair. In september stond Doutzen model voor het Italiaanse magazine Muse als pin-up. En dat scoorde!

Een van de looks uit het Versace lookbook

In oktober plaatsen we het hele lookbook van de Versace for H&M collectie. Jullie waren zo nieuwsgierig naar wat er in november in de winkels zou komen te liggen, dat het artikel met stip op één staat!

Jan en Liza Smit trouwden in november op het Caribische strand. Wij plaatsten een foto van de trouwjurk en die moesten jullie natuurlijk massaal keuren!

Deze maand, december, sloten we het jaar af met een negatief artikel… Het nieuws dat magazine Jackie wereldnieuws was door het woord ‘Niggabitch’ hakte er in.

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties