0

Maison De Bonneterie en Danie BlesAmsterdam – Maison de Bonneterie vierde op 17 september alweer haar 120ste verjaardag! En uiteraard waren wij van ILFN daarbij! Na een verbouwing en een sprankelende vernieuwing opent het luxury warenhuis opnieuw haar deuren met als motto: Joie de Vivre. Ook vierde het bekende glamourblad ELLE, (dat overigens bij Maison De Bonneterie om de hoek zit) het feestje mee. Zij bestaan namelijk 20 jaar! Vanwege deze feestelijke gebeurtenissen had het modehuis speciaal voor de bijzondere opening, styliste Danie Bles een fashionshow laten verzorgen.

Danie Bles heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd als styliste van (on)bekend Nederland. Ze toonde uiteraard alle labels die in het warenhuis verkrijgbaar zijn op een glamoureuze wijze. Danie combineerde de stijlvolle labels als Polo Ralph Lauren, D&G, Karl Lagerfeld, Just Cavalli, Marc Cain en Max Mara met de wat stoerdere merken als Diesel, Blue Blood, Versace Jeans en Tommy Hilfiger. De merken van het modehuis werden tijdens een spetterende live fashion shoot op de catwalk geshowd! Dit zorgde voor een vernieuwende en frisse modeshow. En laat dat nou net zijn wat de gloednieuwe Bonneterie wil uitstralen!

On the frontrow spotte wij o.a. visagist Mari van der Ven, Anouk Smulders en Fabienne de Vries.
De geslaagde opening werd na de modeshow onder het genot van een hapje en een drankje op spectaculaire wijze afgesloten door de nieuwe hippe Nederlandse band Valerius!

Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen in de vernieuwde Maison de Bonneterie, want het is zeker de moeite waard!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties