0

NEW FASHIONSHOW A very long catwalkAmsterdam – De Rotterdamse ontwerper Peter Domenie heeft iets aparts bedacht om zijn nieuwe collectie te tonen aanstaande zondag. Twaalf modellen lopen van Hoek van Holland tot de Erasmusbrug  om de collecties Puur, Staal en Verleiding te showen. De show duurt drie kwartier.

Nu denk je waarschijnlijk: hoe kan die show maar drie kwartier duren, moeten die arme modellen een sprintje trekken op hun stiletto’s? Dat zou een onmenselijke taak zijn dus ze lopen op de plattegrond van Rotterdam Port Experience de figuurlijke afstand van Hoek van Holland tot Rotterdam..

Peter Domenie staat bekend om zijn verrassende wendingen in zowel kleding als shows dus dit wordt  een van de meest spraakmakende events van dit jaar in Rotterdam! Zijn inspiratie haalt hij uit de haven van Rotterdam en de industrie, wat de keuze voor de locatie verklaart. Inmiddels is Peter Domenie vijftien jaar actief als ontwerper en verkoopt hij zijn collecties bij gerenommeerde verkooppunten in Nederland, Duitsland en België.

Voor de show zondag 25 april zijn een nog beperkt aantal gratis kaarten verkrijgbaar via de site of bij één van de op de website genoemde verkooppunten.

www.peterdomenie.com

(Levine Diecken)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties