0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Whitney, van het blog With Love Whit, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Whitney’s favoriete stijlicoon is Caroline Blomst en stiekem heeft ze nog steeds Chloé Buckle Boots op haar wishlist staan.

Lees snel verder voor alle ins and outs over deze fashionista!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik vind het altijd moeilijk om mijn stijl te omschrijven. Meestal kleed ik me naar hoe ik me op dat moment voel. Over het algemeen combineer ik basic items met een wat meer opvallend kledingstuk of accessoire. Comfort vind ik ook erg belangrijk, ik moet me lekker voelen in dat wat ik aan heb.

Wie is je favoriete designer?
Ik heb niet echt één favoriete designer, maar over het algemeen hou ik altijd heel erg van de collecties van Acne, Celine en 3.1 Phillip Lim. Keer op keer maken ze weer geweldige collecties. Simpel, clean en mooi uitgesneden stukken. Van de resort 2013 collecties vind ik die van Stella McCartney overigens ook erg mooi.

Wie is je stijlicoon?
Caroline Blomst van carolinesmode.com. Ik heb werkelijk nog nooit een outfit niet mooi van haar gevonden. Elke dag ziet ze er weer geweldig uit. Maar ze heeft dan ook de mooiste designer items in haar kast hangen om bij weg te kwijlen…

Wat is je favoriete item uit je kast?
Op dit moment mijn ombre shopper van Zara. Ik hou van grote tassen en ben op dit moment helemaal fan van ombre, dus dat is de perfecte combinatie.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Er staat altijd heel veel op mijn wishlist en er lijkt nooit een einde aan te komen! Op dit moment op mijn wishlist:
- jeans van AG Adriano Goldschmied
- zwarte Chloé Buckle Boots (nog steeds…)
- spijker jasje met leren mouwen van Zara
En zo kan ik nog wel eeuwen doorgaan!

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op de foto’s draag ik een t-shirt van Mango, een denim short van Lemon & Lime en sandaaltjes van H&M. De armbandjes komen van H&M, behalve het gouden armbandje, die is van Guess. Mijn ultieme zomer outfit: shorts, t-shirt, sandaaltjes en veertjes in het haar!

Bekijk ook het blog van Whitney!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties