0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan modeblogger Suzanne!

Wat is je stijl?
“Divers: de ene keer wat chicquer, de andere keer wat meer casual. De afwisseling vind ik leuk. Ik vind het ook leuk om wat van de bohemian en vintage stijl mee te nemen. Verder vind ik de (Scandinavische), simplistische stijl – die je nu veel ziet- heel mooi, maar ben ik er zelf vrij slecht in en je zult me ook niet zo snel heel sportief gekleed zien.”

Wie is je favoriete designer?
“Ik houd van de vrolijke en bonte Luella en House of Orange en verder verschilt het per seizoen. Ook hier geldt weer: strak en eenvoud is juist heel mooi als er iets bonts en overdadigs tegenover staat. Dus juist de verschillende stijlen per seizoen vind ik leuk om inspiratie uit te putten, en zo mijn eigen stijltje te creëeren.”

Wie is je stijlicoon?
“Er zijn vrouwen die er altijd prachtig en perfect uitziet, maar ik kan me beter identificeren met vrouwen die ook lelijk durven zijn, durven proberen en daardoor soms minder florissant naar voren komen. Daarnaast houd ik van vrouwen met veelzijdigheid, die – net als ik – verschillende stijlen dragen. Voorbeelden zijn voor mij Rihanna en Fergie.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Ook hiervoor geldt weer: ik heb favorieten om casual, net en feestelijk te dragen. Maar als ik toch moet kiezen dan ga ik voor de schoenen – geen kleding dus- die ik vorig jaar van mijn vriendje voor mijn verjaardag kreeg. Sowieso vind ik schoenen het meest geweldig om te dragen en – hoewel basics wel wat praktischer zijn- houd ik ervan als het echte eyecatchers zijn. ”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Ik wil heel graag een mooie (nep)leren, rode broek voor deze winter. Ook ben ik helemaal weg van de Isabel Marrant laarsjes met spitse punt, dus hopelijk vind ik daar een budget alternatief voor. Als je kijkt naar mijn basics, dan kan ik wel een mooie  -misschien a-symmetrisch, om het wat minder saai te maken- witte blouse gebruiken.”

Bekijk hier de blog van Suzanne!

(Vormgeving: Sarah Watts)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties