0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan modeblogger Stéphanie DeJonghe van de blog Stylelab.

Wat heb je aan?
“Ik draag een zijden topje van Sandro en een plooirokje van Maje. Wat de accessoires betreft zijn de netkousen van Henry Holland voor River Island, de pumps van New Look, en heb ik de tas met studs bij Veritas gekocht. De ringen komen van H&M, I am en Urban Outfitters, de armbanden zijn ook van bij H&M, het horloge is van Guess en het wimperkettinkje is van Karin Nuñez de Fleurquin, een Belgisch-Peruaanse ontwerpster die hele leuke en originele juwelen maakt.”

Wat is je stijl?
“Ik heb geen typische stijl, ik draag gewoon waar ik die dag zin in heb. Soms is dat heel lieflijk en girly, maar soms ook heel stoer en boyish.”

Wat is je favoriete designer?
“Voor het moment ben ik helemaal weg van jonge Franse designers, zoals Isabel Marant en het iets betaalbaardere Sandro en Maje. Zij weten met hun chique Franse stijl ook een jonger publiek aan te spreken.”

Wie is je stijlicoon?
“Ik haal mijn inspiratie overal vandaan, maar als ik toch iemand moet kiezen dan zeg ik Alexa Chung. Ze probeert altijd nieuwe combinaties uit, maar je zult haar niet snel op een modeflater betrappen. That girl knows style.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Mijn koraalrode sjaal met bloemenbroche (chouka) van Francis & Pi. Ik draag die dan ook zo veel, moest ik hem verliezen zou ik er echt kapot van zijn.”

Wat staat er nog op je wishlist?

“De zwarte Lorissa pumps met studs van Sam Edelman staan momenteel heel hoog op de wishlist. Eén dezer dagen maak ik ze zeker de mijne!”

www.style-laboratory.net

(Beeld: Stéphanie DeJonghe)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties