0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Stephanie van de Vijver, van het blog ‘Rock the boat and break the rules’, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Deze fashionista is gek op aparte items die je outfit vrouwelijk en stoer tegelijk maken. Op haar wishlist kan je een blouse van Louis Vuitton vinden en ze laat weten wie haar stijliconen zijn.

Bekijk haar stijl hieronder.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Mijn stijl is moeilijk te omschrijven omdat ik vaak allerlei stijlen door elkaar combineer. Iets wat ik in ieder geval wel altijd doe is d.m.v. een accessoire of aparte schoenen een outfit te laten spreken en een soort edge aan geef. Ik hou van eigenzinnig, vrouwelijk stoer.

Wie is je favoriete designer?
Mijn favoriete designer is denk ik Celine, vooral de laatste paar collecties vond ik prachtig, klassiek minimalistisch. Wel zou ik er weer wat eigens bij toevoegen als ik het zelf zou dragen.

Wie is je stijlicoon?
Ik heb niet echt een stijlicoon. Ik haal heel veel inspiratie op vanuit het internet en voeg die dan weer samen om mijn eigen kleding combinaties te maken. Blondie, Debbie Harris, is wel iemand die ik erg leuk vind, zij is nou echt een vrouw die weet hoe je van iets vrouwelijks iets heel stoers te maken en tegelijkertijd erg sexy.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn favoriete item uit m’n kast is mijn Nightingale Satchel bag van Givenchy. Ik heb die vorig jaar gekregen en ben er nog helemaal weg van.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op dit moment staat een blouse van Louis Vuitton bovenaan mijn wishlist, die witte met mooie kante kraag. De leren Celine zipper bag staat eronder.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Hier draag ik een blouse en een gebloemd rokje van Zara, een gele blazer en een zwarte leren jas van H&M Trend, booties van Paul Warmer, Mix van sieraden en een Hermes Birkin bag geleend van moeders!

Bekijk ook het blog van Stephanie van de Vijver

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties