0

NEW FASHIONISTA OF THE WEEK: Shopping day Amsterdam – Ik ben Bianca en ben deze week de Fashioniste van de week! Een outfit voor een feestje vind ik 1000 keer makkelijker bij elkaar te zoeken dan een casual ‘ik ben zo uit bed gestapt en heb gewoon wat bij elkaar gepakt en kijk hoe geweldig ik er uit zie’ outfit.

Dit is mijn outfit voor een dag die-hard shoppen in Antwerpen en wie ooit heeft gezegd dat fashionable eruitzien enig leed met zich meebrengt snapt het allemaal nog niet zo heel erg goed. Dus voor mij geen killer heels, maar gewoon lage boots. En ja dan nog het weer trotseren. Wel 18 graden maar bewolkt. Dan is een parka de ultieme uitkomst. Lekker dichtritsen bij kou, deze is van Yessica voor C&A.

Om toch een beetje het zomer gevoel erin te houden..blote benen met een babyroze short van Zara 29,95 euro. Roze en groen doen het altijd goed. En zoals mijn moeder altijd zei…benen vatten geen kou.

NEW FASHIONISTA OF THE WEEK: Shopping day
NEW FASHIONISTA OF THE WEEK: Shopping day
Mijn blog! fabfashion-bianca.blogspot.com

Wil jij volgende week als DE fashionista van de week? Stuur dan een mail naar [email protected] met een leuke foto van jezelf!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties