0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan ILFN’s vormgever Sarah!

Wat is je stijl?
“Ik heb altijd heel veel verschillende stijlen, die ik dan wel probeer te combineren met een chique twist. Ik draag veel items uit mijn kledingkast vaak op verschillende manieren. Ik probeer ook altijd een stoer detail in mijn outfits door te voeren, waardoor het toch iedere dag weer verschillend is. Het ligt ook een beetje aan mijn gevoel per dag, maar meestal ben ik heel vrolijk dus dat zie je vaak terug in mijn outfits.”

Wie is je favoriete designer?
“Ik vind Valentino altijd erg mooi omdat het zo chic is. Op dit moment vind ik ook het materiaalgebruik van de ontwerpen van Iris van Herpen heel erg mooi, ik hou wel van de creatieve en futuristische ontwerpers. Alexander Wang vind ik fijn om de basics en de ontwerpen van modehuis Balenciaga vind ik erg inspirerend.”


Wie is je stijlicoon?
“Ik vind de stijl van Victoria Beckham altijd heel classy, maar ook Sienna Miller vind ik heel creatief in het bedenken van haar outfits.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Dat is toch mijn nieuwe Burberry tas, een hele mooie zwarte laktas die ik overal mee kan combineren. De tas maakt al mijn outfits meteen chic en het was ook nog eens een cadeau van mijn tante uit Londen, dus daardoor heeft het ook nog eens een mooie betekenis. Ik kreeg hem voor mijn 21ste verjaardag en het is mijn eerste designer bag!”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Ik wil een broek waar veel verschillende materialen in verwerkt zitten. Ik wil ook nog een mooi paar wedge enkellaarsjes en graag een paar animal print loafers. Ik heb nog veel meer op mijn wishlist staan, maar deze items wil ik als eerste!”

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

(Vormgeving: Sarah Watts)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties