0

Amsterdam – Iedere week zetten we iemand met een fabulous outfit in het zonnetje. Dit keer kozen we voor Samantha van het blog After Style Comes Fashion.

Samantha is dol op zachte nude tinten, maar die wisselt zij af met stoere zwarte items en leer.

Bekijk de stijl van Samantha hieronder!


Hoe zou je je stijl omschrijven?
“Een combinatie van blazers + high heels want dat draag ik vaak. Ik ben gek op zachte nude tinten maar ik kan ook net zo goed zwart en leer dragen.”
Wie is je favoriete designer?
“Het is moeilijk om 1 favoriet te kiezen, maar ik ben gek op By Malene Birger en Michael Kors.”

Wie is je stijlicoon?
“Miroslava Duma, alhoewel ik al een tijdje niets meer van haar heb gezien. Daarnaast zijn er ook veel bloggers die een inspiratie bron voor mij zijn. Bijvoorbeeld Jessica van Tuula vintage en Aimee van Song of Style.”

Wat is je favoriete item uit je kast?
“Op dit moment is dat mijn zwarte skinny jeans van Bershka, die ook op deze foto aan heb, heel simpel maar hij zit zo fijn! En mijn zwarte blazer van Asos, die draag ik ook heel vaak.”

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
“De leren slangenprint clutch van Zara van de nieuwe collectie, een wit gouden YSL Arty ring en een gele blazer van de nieuwe H&M collectie.”

Wat heb je op deze foto aan?
“Een jasje van Rinascimento, shawl cardigan van Forever21, zwarte skinny jeans van Bershka, fur sneakers van Vans en een tas van Michael Kors.”

Bekijk ook de blog van Samantha After Style Comes Fashion!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

(Productie: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties