0

Amsterdam – ILFN’s fotografe en trendwatcher Liza Chloë gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor haar camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan Sabrina.

Wat heb je aan?
“Ik draag een zwarte blazer die ik heb gestolen uit mijn moeders kast, een oversized witte blouse van Primark, een rok van H&M, mijn trouwe All Stars en een kamelenleren tas uit Marokko.”

Wat is je stijl?
“Ik kan mezelf niet echt in een hokje plaatsen qua stijl. Ik draag écht gewoon alles wat ik mooi vind. De ene dag neigt het ietwat naar rock terwijl ik een dag later bij wijze van spreken een bloemenjurk uit de kast kan halen. Het ligt echt aan in wat voor mood ik me op die dag bevind.”

Wat is je favoriete designer?
“Ik hou echt heel erg van Scandinavische (en ook Deense) merken zoals Acne, Samsøe & Samsøe, Filippa K, Tiger of Sweden en Whyred. Maar ik ben de laatste tijd ook helemaal weg van de designs van 3.1 Phillip Lim. Wat een geweldige designer is dat
zeg! ”

Wie is je stijlicoon?
“Moeilijke vraag, ik denk niet echt dat ik een stijlicoon heb. Ik laat mij liever inspireren door sites zoals Lookbook en door fashion blogs. Ook de mode op straat vind ik echt een bron van inspiratie. ”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Ik heb een enorme winterjas die ik erg fijn vind. Ook ben ik verliefd op mijn wedges.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Mijn wishlist groeit met de dag, maar ik zou graag nog een mooie (designer) tas willen, het liefst de Balenciaga motorcycle bag. Maar ik moet eerst eventjes wat centjes gaan sparen voor een goede camera, echt een must voor mijn blog!”

(Liza Chloë van Duyn – www.lizachloe.blogspot.com)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties