0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan modeblogger Sabina die in Oostenrijk woont!
Wat heb je aan?

“Ik draag een gouden topje van Zara, zwarte legging van H&M en mijn schoenen zijn van Jimmy Choo. Ik heb het geheel afgemaakt met een grote parelketting, een Swarovski ring en een kleine beige clutch.”

Wat is je stijl?
“Mijn motto is altijd dat het beter is om overdressed te zijn dan underdressed. Ik kom oorspronkelijk uit Tsjechië en woon nu in Oostenrijk en in beide landen hebben mensen de neiging om te kiezen voor ‘gewone’ kleding. Ik sta erom bekend dat ik altijd hoge hakken draag en daardoor val ik hier al snel op. Mijn stijl verschilt ook dagelijks: de ene dag kies ik voor een sexy outfit met leren rokje en de andere dag een baby doll jurkje. Ik ben een beetje een fashion schizofreen!”

Wat is je favoriete designer?
“Ik hou heel erg van Valentino, Marchesa, Balenciaga, Dior and Ashish. Ik ben ook gek op John Galliano en Alexander McQueen (RIP).”

Wie is je stijlicoon?
“Ik heb niet echt een stijliccon. Ik vind de stijl van celebs wel leuk, maar krijg meer inspiratie uit de kleding van mensen op straat. Als ik dan toch moet kiezen zou ik snel gaan voor de stijl van de Olsens, Gwen Stefani, Daphne Guiness, Miroslava Duma of die van Victoria Beckham (ook al vinden veel mensen haar stijl niks.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Ik vind heel eerlijk gezegd bijna alle stukken die ik heb hangen in mijn kast leuk. Ik heb geen favorieten. Alhoewel, de schoenen die ik op de foto draag, de zebra Jimmy Choo’s, zijn wel een beetje favoriet. Daarnaast heb ik ook felroze tas van Guess die ik heel fijn vind.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Ik zou mezelf heel graag willen trakteren op een echte designer tas. Ik ben gek op de tassen van Balenciaga en de clutches van Chanel. Maar daarvoor moet ik eerst nog flink sparen.”

www.sabinasupernova.com

(Vormgeving: Cynthia Staats)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties