0

Amsterdam – De Fashionista of the week zoeken we deze week dichtbij de ILFN-redactie. Tekst-stagiaire Ramona spotten we namelijk in een heerlijk zomerse outfit.

We kronen haar daarom deze week tot dé Fashionista of the week.

Wat heb je aan en waar heb je het gekocht?
“Ik heb vandaag veel van H&M aan: m’n vestje, top, slippers en ring zijn allemaal van de Zweedse modeketen. Mijn horloge is van Komono, een heel leuk en niet duur horlogemerk, gekregen van mijn vriendinnetje. Het hoedje is van 8mm, de broek van Blue Blood en mijn tas van Liebeskind Berlin.”

Hoe kun je je stijl het beste omschrijven?
“Ik houd niet van gedoe: kleding moet lekker zitten, niet te veel frutsels en vooral geen glitter of bling bling. Daarnaast ben ik echt van de opvallende details en leuke kleurtjes, maar het moet niet teveel worden. Verder ben ik een echte jeans addict. Ik draag ze bijna altijd en kan het perfecte paar dan ook dagen achter elkaar dragen. Verder kijk ik vooral naar wat past bij mijn figuur en huidskleur. Daar moet je je toch naar kleden. Heel veel items vind ik geweldig, maar als het niet staat, koop ik het niet.”

Wat is je favoriete merk?
“Ik ben gek op shirts van Zoe Karssen. Verder slaag ik vaak bij Urban Outfitters, niet echt een merk, maar wel mijn favoriete winkel. Kan niet wachten om weer een bezoekje te brengen aan Antwerpen.”

Wie is je stijlicoon?
“Lady Gaga? Ik heb niet echt een stijlicoon, maar ik vind haar wel heel tof, omdat ze gewoon lekker gek is en buiten gebaande paden treedt. Je zult mij niet snel – zeg maar nooit! – in een vleesjurk zien, maar ik vind het wel tof dat zij dat gewoon doet.”

Wat is je favoriete item uit je eigen kledingkast?
“Op dit moment is dat mijn trenchcoat die ik in de sale bij Mango kocht. Ik was al heel lang op zoek naar de perfecte trenchcoat en deze komt dicht bij perfectie. De stof is perfect, de uitvoering is minimalistisch en hij zit precies op de juiste hoogte.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Veel! De Balenciaga Motorcycle, de Chanel 2.55, de Easy Bag van Yves Saint Laurent, maar op dit moment zijn dat van die verre dromen. Ik ben niet zo van de wishlists, ik shop heel spontaan en houd niet van wachten, dus dat doe ik ook niet op items… Dan maar niet!”

De Fashionista van vorige week – Heidi – vind je hier.

(Tekst: Ramona van Leeuwaarde)
(Beeld: Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties