0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulousoutfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Nikki van blog Let’s swim to the moon ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Nikki beschrijft haar stijl als casual met een twist. Op dit moment is ze bezig met afstuderen aan de Willem de Kooning Academie. Naast haar studie besteedt ze tijd aan haar blog.

Bekijk hieronder haar stijl!

Hoe omschrijf je jouw stijl?

Mijn stijl is het beste te omschrijven als casual met een twist. Oh, en ik heb een zwak voor alles met glitters. Meestal kies een goed basic item en style verder mijn outfit er omheen. Vaak voeg ik er dan ook een item met glitters (het leven blijft een feestje) of een fel gekleurd item aan toe.

Wie is je favoriete designer?

Op dit moment is Vibe Lundemark van het Deense modelabel Tabernacle Twinst mijn favoriete designer. Ik hou van haar grove breisels maar ook van haar prachtige prints. Deze zijn heel goed te combineren. Haar ontwerpen zijn een grote inspiratiebron voor mijn afstudeercollectie waar ik op dit moment druk mee bezig ben.

Wie is je stijlicoon?

Ik raak geïnspireerd door veel personen. Florence Welch van Florence and the Machine heeft een hele bijzondere stijl. Deze spreekt mij dan ook erg aan. Ik hou van haar prachtige rode haar, hierdoor wordt elke outfit die ze draagt naar mijn mening geweldig. Qua bloggers is Betty Autier van Le Blog de Betty ook een stijlicoon waardoor ik wordt geïnspireerd.

Wat is je favoriete item uit de kast?

Tijdens mijn stage in Stockholm heb ik bordeaux rode hakken van Scorett gekocht. Het zijn echte eyecatchers en ze zorgen ervoor dat elke outfit net een beetje dat extra krijgt. Het is dan ook een mooie herinnering aan die tijd.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een mooi zwarte leren bikerjack! Ik heb een hele mooie gezien bij de Zara met prachtige details. Ik hoop dat deze snel in mijn kledingkast te vinden is. Ik heb al veel outfits in mijn gedachten, waarmee ik het kan combineren.

Wat heb je op deze foto’s aan?

Op de foto draag ik mijn nieuwe rode hakken van de Primark (ik hou van deze kleur) en zwart-wit gestreepte broek van H&M. Daarboven draag ik een grijs basic t-shirt van H&M en mijn witte lievelings blazer van Zara. De ketting die ik draag is van Fashionology. Zij hebben de mooiste sieraden.

Bezoek ook de blog van deze fashionista, Let’s swim to the moon.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties