0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Miranda van der Ploeg, van het blog Blonde Fashiontale, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Miranda is derdejaars Media student en haar droom is om voor een modeblad te werken. Haar stijl is vooral vrouwelijk en klassiek en dat is zeker terug te zien in de outfits die zij draagt op haar blog. Lees snel verder voor alle ins and outs over deze fashionista.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Mijn stijl valt het beste te omschrijven als vrouwelijk en klassiek. Eigenlijk bestaat de basis van mijn kledingkast uit nude items en (statement) jasjes. Deze vul ik elk seizoen aan met de trends die ik op dat moment leuk vind en welke ik bij mijzelf vind passen. Op dit moment zijn dat de Aztec prints, neons en pastelkleuren.

Wie is je favoriete designer?
Mijn favoriete designer is absoluut Isabel Marant, echt elke collectie vind ik prachtig. Ik ben vooral gek op de statement jasjes. Ik heb er zelf nu één maar er staan zeker nog een aantal op mijn verlanglijstje.

Wie is je stijlicoon?
Ik heb niet echt een vast stijlicoon maar ik vind de stijl van stylistes Rachel Zoe en Danie Bles altijd erg leuk. O ja en natuurlijk Olivia Palermo, zij ziet er ook echt altijd prachtig uit.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Ik heb meerdere favoriete items maar op dit moment is dat mijn jasje van Mucho Gusto, die ik ook op deze foto’s draag. Wanneer ik hem zie word ik gewoon spontaan blij van de felle neonkleuren en de prachtige Aztec print. Het liefst draag ik hem elke dag.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op mijn wishlist staat nu al jaren met stip op nummer 1 de zwarte caviar jumbo classic flap van Chanel met gouden hardware. Dit is dan ook het eerste wat ik ga kopen van mijn allereerste salaris wanneer ik afgestudeerd ben ;).

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze foto’s draag ik echt een kleurenexplosie. Normaal zijn mijn outfits vrij basic maar ik had in dit geval gewoon zin om uit te pakken. Het jasje is van Mucho Gusto welke ik heb gecombineerd met een neon top, lichte tie dye jeans en satchel van Zara. De pumps zijn van Asos. En de rest van de accessoires zijn van Tiffany & Co, Rolex, Las Dalias, New Look en Pacha.

Bekijk ook het blog van Miranda.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties