0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber May Bui van de blog Oh May God ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

May is vooral dol op Balmain en Alexander Wang. Verder zou ze graag een mooie assymetische maxirok willen hebben en een zwarte designerbag!

Bekijk hieronder haar stijl!

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Mijn stijl zou ik omschrijven als casual, met een twist of edginess. Ik zorg ervoor dat ik een aantal statement kledingstukken heb, zodat ik die kan dragen om een simpele outfit toch te laten opvallen.

Wie is je favoriete designer?

Ik vind het erg lastig om mijn favoriete designer te omschrijven, aangezien ik van alles wel inspiratie uit kan halen. Voor basic items, vind ik Alexander Wang erg mooi. Maar een designer wat toch wel meer bij mijn stijl past is Balmain. De ready to wear kledingstukken die je ziet op de catwalk bij Balmain zijn opvallend, maar toch draagbaar.

Wie is je stijlicoon?

Zelf heb ik niet echt een stijlicoon waar ik tegen opkijk. Er zijn zoveel modieuze mensen die rondlopen, inspiratie haal ik overal vandaan!

Wat staat er op dit moment op je wishlist?

Op dit moment staat er voor een langere termijn nog een mooie zwarte designer bag op mijn wishlist. Maar voor nu, ben ik nog op zoek naar een mooie asymmetrische maxirok.

Wat heb je op deze foto’s aan?

Op de foto’s draag ik mijn favoriete vintage hoed met een cut out shirt and mintkleurige blouse van de H&M. Eronder draag ik afgeknipte shorts van mijn vader, met studs erop. Met mijn geliefde paarse suede hakken van Jeffrey Campbell, is dit mijn outfit!

Ben je onder de indruk van May’s stijl? Bezoek dan ook de blog van deze fashionista, Oh May God.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties