0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Marloes van blog The Style Sandwich ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Deze 17-jarige blogt over evenementen, items die haar inspireren en favoriete outfits. Daarnaast zal ze na haar VWO dit jaar verhuizen naar modestad Parijs om Frans te leren.

Marloes heeft een chique nochalante stijl, draagt graag kleur en droomt van Acne Pistol boots!

Bekijk hieronder haar stijl!

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Ik draag graag hoge hakken, blousjes en blazers, dus ik denk dat je mijn stijl als chic zou kunnen omschrijven. Toch probeer ik er altijd iets nonchalants aan toe te voegen. Ook draag ik heel graag kleur; in mijn kledingkast ligt een hele stapel met rode, oranje, roze en groene broeken!

Wie is je favoriete designer?

Het valt ver buiten mijn budget, maar ik vind Jill Stuart en Marc Jacobs geweldig. Ook de Spring/Summer 2012 collectie van Cacharel vond ik heel mooi. En ik het totaal niet erg vinden als sommige items uit de collectie van Acne in mijn kast lagen!

Wie is je stijlicoon?

Ik heb niet echt een stijlicoon, maar ik vind het wel heel leuk om de outfits van Miroslava Duma te zien. Ze ziet er altijd chic uit, maar nooit te geforceerd.

Wat is je favoriete item uit je kast?

Mijn favoriete item is mijn nieuwe leren jasje van Zara. Het is een lekker basic item en zo leuk te combineren! Ik had eigenlijk veel eerder zo’n jasje moeten kopen.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?

De Acne Pistol boots staan nog steeds op nummer 1, maar die zijn helaas veel te duur. Ik ben nog op zoek naar een leuk paar dat er op lijkt!

Wat heb je op deze foto’s aan?

Ik draag een felgekleurde broek van de Zara met een blouse van de Primark en een sjaal van H&M. Mijn laarsjes zijn van Nelly en de tas van areyouswedish.com

Bezoek ook de blog van deze fashionista, The Style Sandwich.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties