0

Amsterdam – Deze week hebben we onze eigen Manouk als Fashionsta. Manouk studeert Media, Informatie & Communicatie Management en verzorgt sinds april dagelijks al het modenieuws voor I Love Fashion News.com. Daarnaast gaat ze voor ons op pad naar fashionable events.

Redenen genoeg om Manouk eens in het zonnetje te zetten.

Wat heb je aan en waar heb je het gekocht?
“Mijn outfit is vandaag geheel in H&M stijl. Mijn rok en shirtje zijn allebei van mijn favoriete winkelketen. De sandaaltjes zijn van de markt en de tas van de Primark. De sieraden heb ik van vriendlief gekregen en mijn roze nagellak is van OPI.”

Hoe kun je je stijl het beste omschrijven?
“Mijn stijl kun je het beste omschrijven als vrouwelijk. Ik draag bijna altijd een jurkje of rok, hoewel het ook een beetje van mijn bui afhangt. Daarnaast houd ik van kleding die net een tikkeltje anders is dan de basics. Sieraden vind ik bij anderen prachtig maar zelf zit ik er de hele dag aan te friemelen. Nog een verslaving – naast de jurkjes – zijn sjaaltjes!”

Wie is je favoriete designer?
“Niet haalbaar met mijn minimale studentenbudget, maar ik kan wegdromen bij de collecties van Marc Jacobs en Stella McCartney.”

Wie is je stijlicoon?
“Sienna Miller ziet er altijd geweldig uit. Het ene moment hippie chic en dan weer basic. Het leukste aan haar kledingstijl vind ik dat het zo nonchalant overkomt, terwijl er ongetwijfeld heel goed over is nagedacht.”

Wat is je favoriete item uit je eigen kledingkast?
“Mogen schoenen ook? Mijn Kiboots zijn op dit moment mijn favoriete items. En mijn birthday dress, ik zag hem bij de Mango en was gelijk verliefd.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Ik ben een echte impuls koper, pas in de stad bedenk ik wat ik wil hebben. Hoewel ik veel zwarte jurkjes in mijn kast heb hangen, ontbreekt het ‘perfecte’ zwarte jurkje nog in mijn collectie dus daar zou ik wel graag tegen aan wandelen.”

(Manouk de Boer)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties