0

Amsterdam – Iedere week zetten we iemand met een fabulous outfit in het zonnetje. Dit keer kozen we voor Lucy van het blog Lovely By Lucy.

Deze fashionista is momenteel gek op kleding van Balmain, Isabel Marant en 3.1 Philip Lim.

We spotten bij haar deze stoere outfit met dit super warme vest!

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Mijn stijl verschilt best wel. De ene dag draag ik glitterschoenen, de andere dag draag ik leer en een kapotte broek. De laatste tijd draag ik toch meer stoere kleding, zoals leren broeken en deze boots van Sacha. Er liggen maar weinig jurkjes in mijn kast, en zelfs niet eens veel hakken!

Wie is je favoriete designer?
Ik heb niet één favoriete designer, maar ik bekijk tijdens de fashion week de shows en haal inspiratie uit wat ik mooi vind, van welke designer het ook is. Balmain vind ik geweldig, maar ook het minimalisme van 3.1 Philip Lim kan ik erg waarderen. Daarnaast maakt Isabel Marant prachtige dingen en is Alexander Wang toch ook wel één van mijn favorieten.

Wie is je stijlicoon?
Ik lees veel andere blogs en haal daar mijn inspiratie uit. Ook omdat dat ‘echte’ mensen zijn die kleding dragen en vaak combinaties aanhebben die ik ook wel aan zou trekken. Ik vind Elin Kling een ontzettend sterke eigen stijl hebben, maar ook de Nederlandse blogger Cindy van COTTDS kan me ontzettend inspireren.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Ik twijfel tussen mijn geweldige zilveren glitterbrogues van Topshop, die elke keer als ik ze aantrek wel veel bekijks hebben omdat ze best wel opzichtig zijn, en mijn tijdloze army jasje met leren mouwen van Maison Scotch die bijna overal bij past.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik heb dit weekend een geweldig paar laarzen van Isabel Marant gespot bij Humanoid in Arnhem en ik kan ze maar niet uit mijn hoofd zetten. Daarnaast zou ik ontzettend graag een Alexander Wang Diego Bucket Bag in zwart suede willen hebben, maar die kan ik nergens vinden.

Wat heb je op deze foto aan?
Een vest dat mijn moeder zelf heeft gemaakt, een (nep)leren broek van New Yorker, een wit t-shirt van H&M en laarzen van Sacha. Het schattige furry tasje is van Zara, de kettingen van de mannenafdeling van Zara, de armband van Fashionology.nl en de ringen van H&M.

Bekijk ook Lucy’s blog Lovely By Lucy!

(Productie: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties