0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan Lisanne, de modeblogger achter Fashionable and Me!

Wat is je stijl?
“Ik zou mijn stijl omschrijven als fashionable, elegant en girly met een twist. Het liefst draag ik rokjes, jurkjes of taille-shorts. Mijn outfits hebben bijna altijd iets liefs, meisjesachtigs of iets elegants. Ik maak mijn outfit vaak af met een twist. Die twist kan verschillen van een boyish item tot bijvoorbeeld iets zoals de broek die ik nu draag. Ik probeer ook graag nieuwe trends uit. Het is dan de uitdaging om die trend helemaal naar mijn hand om te zetten. Qua kleur houd ik van één gekleurd item en ik heb een voorliefde voor printjes. Verder vind ik het ook leuk om te spelen met verschillende stoffen. Ook probeer ik mijn outfits ook altijd af te wisselen, zodat het niet saai word.”

Wie is je favoriete designer?
“Omdat Whitney Port één van mijn stijliconen is, ben ik ook gek van haar ontwerpen.  Haar ontwerpen zijn vrouwelijk en elegant, en ik vind vooral haar gebruik van stoffen erg mooi.  Voor de basic stukken vind ik Acne erg mooi en ook heb ik altijd nog een zwak voor Chanel.”

Wie is je stijlicoon?
“Mijn stijliconen zijn Whitney Port, Alexa Chung en Taylor Swift. Ik vind de stijl van Whitney echt geweldig. De manier hoe zij printjes combineert en haar outfits maakt. De stijl van Alexa vind ik ook geweldig. Mijn stijl lijkt niet op haar stijl, maar ik haal wel items uit haar outfits, die weer bij mij passen. Taylor Swift is geweldig omdat haar stijl in cute en girly is, met en country touch.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Mijn favoriete item is moeilijk te noemen. Ik heb een aantal kledingstukken waar ik echt gek op ben. Dat is mijn fake leather pants, mijn denim jurkje, mijn blauwe blazer en mijn Chanelachtige cardigan. Het kledingstuk dat dit echt overtreft is mijn gele winterjas. Het wordt nu de derde winter dat ik hem ga dragen, maar ik ben er nog steeds verliefd op. Hij doet me denken aan Parijs, ik hou van de kleur en er zijn maar weinig mensen die hem dragen.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Wat er nog op mijn wishlist staat voor deze winter is een perfect fake-fur jas, een paar mooie laarsjes en een nieuwe handtas. Ik ben nogal perfectionistisch en het duurt altijd erg lang voordat ik het perfecte item gevonden heb.”

Bekijk hier de blog van Lisanne!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties