0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Lian, van het blog Virtual Fashion View (binnenkort Fashion Hoax), ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Haar blog draait om Lian’s persoonlijke stijl, haar shopverslaving en haar leven. Haar shopbudget verdient ze in de marketing wereld en geeft ze uit in haar woonplaats Groningen. Ze hoopt echter binnenkort de economie van Amsterdam, of het liefst nog New York, te ondersteunen met haar shopgedrag.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Basic with a little extra. Dat beetje extra gaat de ene keer de edgy kant op en de andere keer de sportieve of nette kant op.

Wie is je favoriete designer?
Ik heb eigenlijk geen favoriete designer, het is meer dat ik bepaalde collecties op een bepaald moment mooi vind. Designers hebben natuurlijk een signature stijl, maar ondanks dat kunnen collecties toch erg van elkaar verschillen. Zo vond ik de zomercollectie van Alexander McQueen geweldig, de wintercollectie vind ik niks. Ik ben de laatste tijd wel erg gek op Alexander Wang, Balmain en de schoenen van Altuzarra.

Wie is je stijlicoon?
Mijn stijliconen zijn met name bloggers, mijn daily reads bestaan onder andere uit Angelica Blick, Style by Kling, Victoria Tornegren, COTTDS en The Haute Pursuit. Ik haal ook veel inspiratie uit de fashionboards die ik volg op Pinterest.
Wat betreft celebrity stijliconen vind ik de stijl van de Olsen twins, Emanuelle Art en Olivia Palermo (lekker standaard!) erg mooi.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Ik ben op dit moment heel erg blij met mijn witte See by Chloe sandalen, mijn Zara destroyed jeans, mijn Zara army jasje en alle basic tops die ik onlangs heb gekocht. Het zijn vooral basic items waar ik blij mee ben, omdat deze items tijdloos zijn. Trendy items in je kast geven misschien wel een grotere kick, maar hier ben je toch sneller op uitgekeken.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op mijn reële wishlist staat een witte tote bag, track pants en een zwart bomber jacket. Op mijn droom wishlist staat een zwarte Stella McCartney Falabella tas, een Celine Paris logo t-shirt en Louboutin PVC pumps.

Bekijk ook het blog van Lian!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties