0

Amsterdam – Iedere week gaat de redactie van I Love Fashion News de straat op, op zoek naar een fashionista. Maar soms spotten we bloggers die deze titel ook zeker verdienen.

Zoals blogger Lene van My Fashion Inspiration.

Lene(26) woont pas sinds deze zomer in Nederland. Hiervoor woonde ze in Noorwegen!

Wat is je stijl?
“Ik vind het heel moeilijk in één woord te omschrijven wat mijn stijl is. Het varieert namelijk heel erg per dag en gelegenheid. Ik vind het juist ook leuk om dingen een beetje af te wisselen. Natuurlijk ben ik ook erg gevoelig voor trends, helemaal omdat ik veel tijd besteed aan het volgen van fashionnieuws, ook voor mijn eigen blog. Maar ik vind het wel altijd leuk ergens net een beetje mijn eigen draai aan te geven. Daarom vind ik vintage en shoppen op markten ook zo leuk: je kunt dan net een wat unieke ‘twist’ aan je look geven.”

Wie is je favoriete designer?
“Ik denk Alexander Wang. Zijn ontwerpen zijn redelijk strak en clean maar hebben toch altijd iets speels of stoers. Dat vind ik erg bijzonder.”

Wie is je stijlicoon?
“Ik heb de nodige boeken van de Olsen-twins in mijn boekenkast staan en ben altijd wel onder de indruk van hun stijl. Maar er is niet echt één specifiek persoon waar ik me helemaal op stort als het gaat om inspiratie. Je komt zo ontzettend veel verschillende looks tegen op het internet, magazines of gewoon op straat. Ik denk dat ik mijn inspiratie vooral uit een combinatie van die dingen haal.”

Wat is je favoriete item uit je kast?
“Dat is op dit moment de bordeaux Acne sjaal die ik ook in deze foto draag. Ik heb hem ook in het zwart maar ik vind de donkerrode kleur nu heel erg mooi passen bij de herfstkleuren buiten.”

Wat staat er op je wishlist?
Absoluut een Balenciaga City tas in het zwart! Tijdloos en hij valt overal mee te combineren. Helaas ook wat aan de dure kant, vandaar dat hij nog op de wishlist staat.

Bekijk Lene’s blog My Fashion Inspiration hier!

(Tekst: Esmée van Rijn)

Heb jij een look die ook perfect is voor deze rubriek? Mail dan o.v.v. ‘Fashionista’ je foto’s naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties