0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat Laura, van blog The New Girl in Town, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Deze fashionista houdt van een vrouwelijke en stoere stijl, haalt inspiratie uit blogs en heeft een designertas op haar verlanglijstje staan.

Bekijk hieronder haar stijl.

Hoe zou je je stijl omschrijven?

“Ik heb niet één specifieke stijl, het hangt heel erg af van mijn mood en wat ik die dag ga doen. Wel is het altijd een combinatie van vrouwelijk en stoer. Ik vind het erg leuk om bijvoorbeeld een leren broek te combineren met mooie hakken en een nette top, blouse of blazer.”

Wie is je favoriete designer?

“Echt één favoriet heb ik niet. Maar als ik er echt een moet noemen is het toch wel Balmain. Stoer en toch vrouwelijk. En dan Alexander Wang voor de schoenen.”

Wie is je stijlicoon?

“Een stijlicoon heb ik niet. Ik haal mijn inspiratie vooral van blogs, tijdschriften en mensen op straat. Ik vind het erg leuk om verschillende blogs te bekijken en daar inspiratie uit te halen.”

Wat is je favoriete item uit je kast?

“Mijn favoriete item op dit moment is toch echt mijn lichtroze met gouden oversized trui van de Zara. Hij is ontzettend warm en zou hem het liefst elke dag aan doen. Ik had de trui al op veel blogs zien staan, maar bij de meeste Zara’s was hij al uitverkocht of was mijn maat weg. Uiteindelijk heeft mijn vriend hem toen toch nog in Utrecht bij Zara gevonden, alleen nog in mijn maat!”

Wat staat er op dit moment op je wishlist?

“Een designertas. Eigenlijk staat een designertas al heel lang op mijn wishlist, maar ik moet nog even doorsparen.”

Wat draag je op deze foto?

“Op de foto draag ik een grijze blouse en denim shorts van H&M. Ook het hoedje is van de H&M. De zwarte blazer is van Zara en de look-a-like pistol boots zijn van Nelly.com. De ringen die ik om heb is een mix van H&M en sieradenkistje.nl.”

Bekijk ook de blog van Kim, The New Girl in Town.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties