0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan modeblogger Lara!

Wat is je stijl?
“Ik zou mijn stijl willen omschrijven als chic met een speels en apart randje. Ik hou ervan om een outfit compleet te maken met een goede tas en een mooi paar schoenen. Meestal heb ik in mijn outfits één statement piece van sieraden zoals een grote ring of cuff armband.”

Wie is je favoriete designer?
“Ik heb niet echt een favoriete designer, maar ik hou wel van ontwerpers die echt vrouwelijke kleding maken zoals Micheal Kors en Gucci. Voor de rest heb ik een zwak voor bijna alle designer tassen.”

Wie is je stijlicoon?
“Ik kijk graag voor inspiratie naar andere bloggers zoals Chiara Ferragni. Dankzij haar ben ik begonnen met bloggen. Hoe zij nieuwe trends combineert en toch altijd bij zichzelf blijft vind ik inspirerend! Maar ik kijk ook naar stijliconen zoals Kate Moss en Carine Roitfeld.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Dat is absoluut mijn leren jasje met statement schouders van Supertrash. Je kan hem overal bij combineren en hij zit zo lekker! Je kan me er echt in uittekenen!”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Voor deze herfst/winter heb ik een aantal dingen op me wishlist staan: een jas in een felle kleur, zwarte over-the-knee laarzen en een asymmetrische maxi-skirt!”

Bekijk hier de blog van Lara!

(Vormgeving: Sarah Watts)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties