0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan modeblogger Kim van Brunette Blogging.

Wat heb je aan?
“Eén van mijn favorieten: een kanten t-shirtje van Zara, gecombineerd met een zwart jeansshortje van H&M, loafers van Topshop en een tas van Asos. Deze fedora heb ik nog in L.A. gekocht bij H&M, mijn hoofd had namelijk meer bescherming nodig tegen de zon dan verwacht!”

Wat is je stijl?
“Vrij meisjesachtig: rokjes en kleedjes zijn sterk vertegenwoordigd in mijn kast maar het zal nooit over the top girly-girly worden. Eigenlijk draag ik gewoon waar ik zin in heb & mij goed in voel, dat kan op sommige dagen dus net zo goed een jeans met een comfy t-shirt zijn.”

Wat is je favoriete designer?
“Onder andere Stella McCartney en Phoebe Philo, niet echt verbazingwekkend dat Chloé ook een van mijn favoriete merken is dan? Tot nu toe blijft het wel bij dromen, heb niet bepaald veel designerstuks in mijn kast.”

Wie is je stijlicoon?
“Momenteel beschouw ik bloggers zoals Blair van Atlantic-Pacific, Liz van Late Afternoon en Emily van Cupcakes and Cashmere als mijn grootste stijliconen.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Dat wisselt zo vaak! Een tijdje geleden was dat mijn wit geplooid rokje, binnenkort kan die voorkeur weer uitgaan naar een kakhi parka (als ik eindelijk de perfecte zou vinden).”

Wat staat er nog op je wishlist?
“De perfecte kahki parka dus!”

www.brunetteblogging.com

(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties