0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Kim Godschalk ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Kim Godschalk is zelf ook blogger, maar laat haar persoonlijke stijl ook inspireren door andere bloggers zoals Elin Kling. Met designer tassen heeft Kim niet zoveel, want voordat ze het geld bij elkaar heeft is ze alweer 80!

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Dat is altijd lastig te formuleren, maar ik doe mijn best! Mijn kleding is street versus chique. Ik draag graag kleding die lekker zit, maar doe wel graag hakken aan om het vrouwelijk te maken! Ik houd van kledingstukken die bij m’n lichaam passen en de positieve eigenschappen benadrukken en de negatieve verdoezelen.

Wie is je favoriete designer?
Ik heb wel meerdere favoriete designers, maar Acne en Isabel Marant delen de eerste plek! Afgezaagd misschien, maar ze maken zulke prachtige kleding en schoenen!

Wie is je stijlicoon?
Veel van mijn inspiratie haal ik bij modebloggers Angelica Blick , Elin Kling, Caroline Blomst en bij Christine van FashnChips. Veel Zweeds, maar daar houd ik van!

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
Dat is zonder twijfel mijn Acne jurk, hij is zo prachtig! Eenvoudig, maar met een aparte twist.

Wat staat er dit moment op je wishlist?
Wat niet? Ik ben nog op zoek naar de perfecte tie dye jeans. Deze vraag wordt trouwens vaak beantwoord met een designertas, daar heb ik niet zo gek veel mee! Ik vind ze heel mooi, maar voordat ik dat geld bij elkaar gespaard heb, ben ik alweer 80!

Wat heb je op deze foto’s aan?
Ik draag een ombre blazer die ik in het wit gekocht heb bij de Zara, maar die heb ik zelf geverfd. Een boyfriend jeans van H&M, pumps van H&M, tas van H&M en een tee van T by Alexander Wang.

Bekijk ook het blog van Kim Godschalk

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties