0

NEW FASHIONISTA OF THE WEEK: Just a day at workAmsterdam – Wat een verrassing toen ik vanmorgen de redactie op kwam en hoorde dat ik de fashionista van de week werd. Dat terwijl de wekker om kwart voor zeven ging, ik de deur uitgerend ben met een koffie in mijn hand en met een enorme koffer van een weekje Den Haag.

Geen tijd om na te denken over een fashionable outfit? Dan trek ik meestal gewoon een legging en een grote trui of shirt aan, en klaar is kees! Lekker nonchalant en door het weekje Den Haag ben ik bruin en vind ik alles al snel beter staan.

Dit is mijn lievelings legging, van H&M, met een hele dikke stof. De gouden ritsjes maken de legging net even anders dan een gewone zwarte. Mijn trui is ook van H&M, maar gekregen van een vriendin. Als ik bij haar was trok ik deze trui altijd aan om filmpjes te kijken en toen ik er in woonde mocht ik hem hebben! Mijn indianen sandaaltjes heb ik twee weken geleden bij de uitverkoop van Zara gekocht voor maar 40 euro! Dit worden sowieso mijn ultieme summer items! Ze staan leuk onder een broek, legging, jurkje of shorts! De tas is ook van Zara, en het horloge heb ik nieuw van Triwa ook dat is nu al één van mijn lievelings summer gadgets!

Een makkelijke outfit voor een dag werken, ‘s ochtends leek het kouder dan dat het uiteindelijk was dus de trui was een beetje te too much maar al met al ben ik tevreden met mijn look!

NEW FASHIONISTA OF THE WEEK: Just a day at work

Volg mij ook op twitter!

(Levine Diecken)

Wil jij volgende week als DE fashionista van de week? Stuur dan een mail naar [email protected] met een leuke foto van jezelf!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties