0

Amsterdam – Iedere dinsdag zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Jony van Stralen, van het blog Shout-out To You, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Jony is op dit moment dol op haar look-a-like Alexander Liya pumps van Zara. Daarnaast heeft ze nog wat leuke dingen op haar wishlist staan…

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Meestal zijn mijn outfits te omschrijven als: vrouwelijk met een ruige twist, edgy en sophisticated. Maar mijn outfit is altijd afhankelijk van mijn stemming. Zo kan ik de ene dag kiezen voor sneakers en een andere dag zin hebben in een paar hoge hakken.

Wie je favoriete designer?
Over het algemeen heb ik waardering voor de collecties van Acne en Alexander Wang, maar ook voor veel Australische designers zoals Bec & Bridge en Arnsdorf. Maar de resort 2013 collecties van Tibi en Céline zijn mij ook zeker bijgebleven.

Wie is je stijlicoon?
Miroslava Duma, Taylor Tomasi, Jessica Hart, Olivia Palermo, Rachel Bilson… je ziet er is niet echt één specifiek persoon waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk van internet. Tijdens het bezoeken van mijn favoriete websites zoals Lookbook, Etsy, Pinterest, maar ook veel (streetstyle) blogs.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Deze Alexander Wang look-a-like Liya pumps van Zara. In het begin twijfelde ik of ik ze moest houden, omdat ik het hakje niet hoog genoeg vond. Nadat ik deze schoenen een paar keer had gedragen thuis was mijn idee omgedraaid. Ze lopen comfortabel en staan leuk onder een skinny jeans, een wijde broek of een rok! Super veelzijdig dus ik besloot ze te houden. Nu ben ik er onwijs blij mee en draag ik ze vaak.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Helemaal niet fashion gerelateerd, maar ik zou graag op vakantie willen of een nieuwe lens voor mijn camera. Als ik dan toch denk aan een fashion gerelateerd item dan zou ik zeggen een military jas!

Wat heb je op deze foto’s aan?
Mijn favoriete item: de look-a-like Liya’s van Zara, een gestreeptje jeans van Cheap Monday (welke ik heb gekocht bij een kringloopwinkel), een zwarte ruffle top van Zara, mijn silveren schoudertas van IKKS en mijn favoriete sieraden van Fashionology.

Bekijk ook het blog van Jony!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties