0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Jenny Kraai, van het blog Rocknroller.com, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Jenny is 20 jaar en is altijd druk met bloggen. Alles wat ze draagt post ze op haar blog en ze laat zich inspireren wat ze op straat tegen komt. Een echt stijlicoon heeft ze niet en een paarse blazer met zwarte details staat bovenaan haar wishlist. Wil je meer over Jenny te weten komen, lees dan snel verder.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik draag veel zwart en wit, doodskopjes, leer en studs, dus ik omschrijf mijn stijl als rock & donker. Het is wel altijd gecombineerd met vrouwelijke items zoals hakken of jurkjes.

Wie is je favoriete designer?
Alexander McQueen, Alexander Wang, Acne en Balmain vind ik heel mooi. Helaas kan ik het (nog) niet betalen, maar ooit koop ik een Alexander Wang tas!

Wie is je stijlicoon?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk geen stijlicoon heb.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Zeker weten mijn korte leren biker jack van Rock ‘n Blue.

Wat staat er op dit moment op je whishlist?
Dat is een aardige lijst, maar het liefst zou ik nu een paarse blazer met zwarte details in mijn kast zien hangen. Ik zag hem voorbij komen in de film Dark Shadows en ik moet die blazer hebben.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Cardigan/jurk: Monki
Schoenen: Jeffrey Campbell
Armbandjes: Forever 21 & Fashionology
Ring: Ebay
Ketting: Urban Outfitters

Bekijk ook het blog van Jenny.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties