0

Amsterdam – Jamie kennen we natuurlijk allemaal van Jamiesblog.nl, dé site waar je alles vindt over mode, mannen en liefde en waar je Jamie’s pakkende en altijd grappige columns leest. Ze houdt ook vaak een fashion diary bij. Daarom roepen we deze fashionable en spontane blogger uit tot dé Fashionista of the week.

Mooi rood is niet lelijk. Zeker niet als we het over deze felrode blazer van H&M hebben. Jamie combineert hem met een Stella McCartney designertas, schoenen van Cafe Moda en een zwarte broek van Zara. De mix van duur met betaalbaar vinden we een goede!

“Ik combineer het jasje met een onwijs handige, maar ook lekker zittende broek van Zara. Het is een nette pantalon, die toch een stoere twist heeft door de elastieke band met touwtjes. Ideaal dus voor jonge chicks die een beetje lady like voor de dag willen komen,” aldus Jamie. En we zijn verliefd op haar designer bag! “Hij past bij elke outfit. Daar is over nagedacht, want stel dat je een roze tas koopt, dan kun je ‘m niet overal bij dragen. Tenzij je zwemt in het geld, dan koop je natuurlijk alle kleuren van de regenboog. Kan jou ‘t wat schelen.”

Jamie

Jamie

Jamie

De blog van Jamie vind je hier www.jamiesblog.nl.

(Elisah Jacobs)
(Beeld: Alain de Graaf)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties