0

Amsterdam – Het leven van de 19-jarige Ilse bestaat uit de ongewone combinatie van high heels en witte doktersjassen. Want naast het feit dat ze geneeskunde studeert, houdt zij dagelijks haar modeblog bij.

Ilse’s blog Concept of Infinity is een combinatie van haar persoonlijke stijl, general fashion, kunst, fotografie en muziek. De naam koos zij niet zomaar. “Het is een weergave van zowel de blog als mijn stijl,” aldus Ilse. “Op mijn voorliefde voor pastelkleurige jurkjes en extreem hoge – liefst felgekleurde – hakken na, is mijn stijl behoorlijk dynamisch. Ik hou simpelweg gewoon te veel van experimenteren om mezelf een label op te plakken en daarmee te limiteren!”

Die mindset vind je ook terug in haar blogposts. Ze koppelt bijvoorbeeld haar favoriete muziek en haar mode-gerichte schetsen aan de reguliere ‘outfit posts’ en probeert daarmee de lezer te inspireren: “Voor mij gaat het verder dan een simpel fotootje van je kleding.”

De outfit die Ilse op de foto aanheeft, is een goed voorbeeld van haar stijl: het pastel, de hoge hakken, het jasje en de vintage riem als edgy accenten. De lengte van de rok speelt in op een snel groeiende trend – de calf length skirt gaan we vaker zien de komende seizoenen!

Ilse draagt hier een romantische rok van Monki

De gouden riem maakt 'm extra leuk

Tip: kies eens voor een opvallende ketting

Laat de lente maar komen!

Iris post elke dag een outfit op haar blog

Zwarte enkellaarsjes doen het altijd goed

Wat draagt ze?

Rok – Monki
Blouse – Primark
Leren power shoulder jasje – Supertrash
Enkellaarsjes – Zara
Gouden hardware riempje – vintage
Ketting – cadeau gekregen van een lief vriendinnetje
Horloge – vintage
Two finger ring – H&M

Bekijk de blog van Ilse hier www.conceptofinfinity.com.

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties