0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat Ilona, van blog Lovelynoah, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Deze fashionista houdt van leer, laagjes, truien en chunky heels! En een mooie Acne trui staat nog op deze dame haar wishlist.

Bekijk hieronder haar stijl.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Net als vele anderen varieert mijn stijl heel erg per dag , hoe ik me voel en per gelegenheid. De ene dag draag ik girly hakken met een jurkje, de volgende dag mijn dr. Martens en een leer jasje. Maar laat ik het zo zeggen, ik hou heel erg van leer veel laagjes, truien en chunky heels.

Wie is je favoriete designer?
Ik heb eigenlijk veel designers en merken die ik heel mooi vind maar sinds ik de nieuwe Celine collectie gezien heb kan ik die eigenlijk niet meer uit mijn hoofd zetten! de mooie jasjes, neonkleuren en kleurijke collectie trekt heel erg mijn aandacht maar ik denk dat ik mijn ‘favoriete’ designer nog niet gevonden heb.
Wie is je stijlicoon?
Ik bekijk veel blogs en tijdschriften waar ik de meeste inspiratie eigenlijk vandaan haal maar
ik hou toch wel heel erg van de stijl van Whitney Port. De pastel kleuren, girly rokjes en jurkjes
met soms een edgy twist.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn favoriete item.. eigenlijk heb ik zo veel stuks die ik heel graag draag dus echt 1 favoriet heb ik niet maar
mijn nieuwe bontjas van de h&m is op dit moment echt mijn grote liefde en daarnaast mijn oude vertrouwde leren jasje met studs erop die ik in Londen gekocht heb.
Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een mooi paar zwarte enkellaarsjes maar ik zit nog te twijfelen tussen de Zara en Nelly.com, oh en
een mooie Acne trui.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze foto’s draag ik een vintage trui van de Noordermarkt, een hoog geplooid rokje van de h&m, en Hakken van de Primark.

Bekijk ook de blog van Ilona, lovelynoah
Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties