0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Hermina Tomasyan ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Hermina (18) is van Armeense afkomst en volgt nu de opleiding Juridisch Medewerker. Omdat ze daar haar creativiteit niet echt kwijt kan, startte ze haar eigen blog. Op haar blog vind je DIY’s en andere leuke posts. Aan haar eigen kleding geeft ze altijd een unieke draai. Zo komt ze nooit iemand tegen in dezelfde items.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Simpel, girly en af en toe een beetje stoer, het ligt maar net aan mijn humeur. Soms heb ik totaal geen zin en de andere dag dan tut ik me helemaal op. Maar meestal gaat het vooral om de kleine details, zoals een studded bag, high heels, opvallende sieraden.

Wie is je favoriete designer?
Te veel om op te noemen, maar echt mijn favoriet? Jeffrey Campbell! Oh, die schoenen van hem zijn echt geweldig. Jammer dat er zo’n duur prijskaartje aan hangt, anders zou ik al zijn schoenen kopen, haha.

Wie is je stijlicoon?
Ik bekijk veel blogs en tijdschriften waar ik de meeste inspiratie eigenlijk vandaan haal. Dus een voorkeur voor een bepaald stijlicoon heb ik niet. Mijn stijliconen zijn gewoon de mensen die ik op straat tegen kom. Soms kan ik wel uren ergens in een drukke stad zitten en naar mensen kijken.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Eigenlijk heb ik heel veel dingen die mijn favoriet zijn, maar als ik er toch een moet kiezen dan ga ik voor mijn leren jasje! Ik draag het overal bij, het maakt je outfit echt helemaal af.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Jeffrey Campbell Lita’s! Jammer dat ze zo duur zijn… En een mooie dupe heb ik nog niet gevonden, aangezien de meeste die ik heb gevonden uit China komen. Zelf heb ik al een dupe besteld, maar de maten klopten niet. Mijn zoektocht gaat dus gewoon verder.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Ik heb hier een blazer van H&M aan. Mijn top komt van eBay en mijn broek van de Primark. Deze aparte schoenen komen van Sidewalkfashion en mijn sieraden komen ook van eBay. Deze tas heb ik van eBay, maar die studs heb ik er zelf op gemaakt.

Bekijk ook het blog van Hermina

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties