0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan modeblogger Hazal van de blog Sister&Sister.

Wat heb je aan?
“Ik heb hier een gebroken witte blazer van Zara aan. Daaronder draag ik een top van de Monki, en mijn broek komt van Roxi. Mijn schoenen zijn van Sacha, mijn horloge is een Michael Kors en wat betreft sieraden draag ik cuffs van de H&M en een ketting van Fashionology.”

Wat is je stijl?
“Mijn stijl is elke dag verschillend. Ik mix graag tweedehandse kleding met kleding uit de winkels zoals H&M, Zara, Bershka en River Island. Het leukste is dat ik bijna dezelfde maten heb als mijn zusje Cana met wie ik ook samen blog. Hierdoor kunnen wij elkaars kleding dragen en zo krijg je een tweede kast er gratis bij!”

Wat is je favoriete designer?
“Zonder twijfel Alexander McQueen!”

Wie is je stijlicoon?
“ik heb geen vast stijlicoon: ik laat mij graag inspireren door mensen op straat en de bladen. Ik vind dat Kenza van Kenzas.se (een Zweede blogger) er altijd goed uit zien. Zij is gewoon perfect!”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Ik kocht ooit op de vlooienmarkt een bruine leren tas waar weinig in kan, maar hij is zeker één van mijn favoriete tassen. Ik kocht het voor 2 euro en dat is zeker waar voor mijn geld. Ik draag de tas nog steeds met liefde!”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Ik heb op dit moment niets op mijn wishlist staan. Ik wilde graag een Michael Kors horloge en die heb ik afgelopen zondag mijzelf cadeau gedaan voor mijn verjaardag. Dus voorlopig ben ik even voorzien!”

www.sistersandsisters.com

(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties