0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Hanneke van blog Hanneke Verstegen ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Ze beschrijft haar eigen stijl als vrouwelijk, klassiek, maar ook zeker trendy. Een uitdaging voor deze fashion liefhebber is om dure producten te combineren met hele goedkope producten. Op haar blog laat ze dagelijks zien wat ze draagt en geeft ook leuke tips.

Hoe omschrijf je jouw stijl?
Mijn stijl laat zich het beste omschrijven als vrouwelijk en klassiek gemixt met trendy. Ik draag veel verschillende stijlen en kleuren en ben echt verslaafd aan schoenen. Ook mix graag kleding van Zara en H&M met designer accessoires. Ik hou van duur en heel goedkoop, alles wat daar tussen in zit doet me eigenlijk weinig.

Wie is je favoriete designer?
Zonder twijfel Karl Lagerfeld, alles wat hij voor Chanel en Fendi doet vind ik geweldig.

Wie is je stijlicoon?
Mijn favoriet is Giovanna Battaglia, editor van L’Uomo Vogue en styliste voor W Magazine. Alles wat ze draagt vind ik te gek. En natuurlijk ook Kate Moss, net als iedereen haha.

Wat is je favoriete item uit de kast?
Mijn vintage zwart wollen jurkje met een geborduurde hals. Ik heb het ooit van een moeder van een vriendin gekregen. Aan het label te zien komt het uit Parijs. Dit is echt mijn lievelingsitem. Als ik niet weet wat ik aan moet doen, dan draag ik dit.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Bovenaan staat met stipt een nieuwe Chanel tas. Aan het einde van het jaar doe ik hem mezelf cadeau voor mijn 30ste verjaardag.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze foto’s draag ik een broek, blouse en riempje van Zara. De ketting en de zonnebril zijn van Mango. De schoenen zijn van Invito en de tas is van Prada.

Bezoek ook de blog van deze fashionista, Hanneke Verstegen.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties