0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan deze Franse Mode Management studente, die woont in Parijs!

Wat is je stijl?
“Ik vind het heel erg leuk om kleding te mixen en zo een bepaalde balans tussen casual chic en vrouwelijk te creëren. Ik draag heel veel maxi jurken en rokken en ik werk veel met basics. Ik hou ook wel van bont en ik vind het heel leuk om een bepaalde look af te maken met de juiste accessoires. Oh ja, ik ben ook dol op grote hoeden!”

Wie is je favoriete designer?
“Ik vind de ontwerpen van modehuizen Proenza Schouler en Marchesa ware kunstwerken, maar dat ligt allemaal natuurlijk een beetje buiten mijn budget. Voor de meer betaalbare modestukken die toch heel mooi zijn, ga ik graag naar de Zara.”

Wie is je stijlicoon?
“Ik vind Keira Knightley echt super mooi om te zien en haar stijl is ook altijd verrassend. Verder ben ik ook wel fan van Kate Bosworth, haar stijl is altijd erg mooi, trendy en persoonlijk. Ik heb het gevoel dat ze zelf altijd haar stukken uitkiest en dat vind ik wel mooi!”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“Ik heb een maxi rok van Zara die doorschijnend is met veel rouches, daar ben ik gek op en die draag ik ook heel vaak! Ik ben ook gek op mijn biker boots, die zijn namelijk niet alleen super stoer, maar ook heel makkelijk te dragen!”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Ik wil heel graag nog een vintage bontjas. Ik weet dat veel meiden hierop tegen zijn, maar bij mij staat dit al een tijdje op mijn verlanglijst. Ik vind zo’n vintage jas heel stijlvol en klassiek en je hebt het niet meer snel koud!”

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

(Vormgeving: Sarah Watts)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties