0

Amsterdam – ILFN gaat elke week de straat op om fashionable mensen te spotten, vast te leggen voor de camera en deze een aantal modevragen voor te leggen.

Deze week is het de beurt aan deze modieuze jongedame.

Wat heb je aan?
“Mijn rode jeans, jasje en blouse zijn allemaal van Stradivarius, een Spaans merk waar ik fan van ben.  Het witte shirtje kocht ik bij Zara, mijn nagellak bij de H&M en mijn zonnebril is van Rayban. De schoenen zijn mijn vertrouwde zwarte All Stars van Converse. De tas kocht ik bij WE.”

Wat is je stijl?
“Ik wil er altijd fashionable uitzien, maar ik vind comfort ook heel belangrijk. Kleding moet er leuk uitzien, én lekker zitten. Dus daar probeer ik me vaak op te kleden.”

Wat is je favoriete designer?
“Ik heb geen favoriete designer als ik eerlijk ben. Omdat de kleding van ontwerpers voor mij niet betaalbaar is, richt ik mij liever op de goedkope merken om mijn kleding in te slaan. Zo blijf je ook creatief en kan ik goed proberen om bepaalde looks na te maken!”

Wie is je stijlicoon?
“Een echt stijlicoon heb ik niet. Inspiratie haal ik uit kleding die Spaanse bloggers dragen, dat vind ik wel heel leuk om te volgen.”

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
“De rode jeans die ik nu draag is absoluut mijn favoriet item! Hij zit heerlijk en past binnen de laatste trends. Ik draag hem ook heel vaak, maar vind dat ook helemaal niet erg. Het is leuk als je kledingstukken vaak kunt dragen.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Het zal wel heel gek klinken, maar op dit moment heb ik geen item op mijn wishlist staan. Meestal bedenk ik pas wat ik wil kopen als ik aan het winkelen ben. Wel zo handig, want da geef je ook niet onnodig veel geld uit.”

(Beeld: Manouk de Boer en Anne Rutte)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties