0

Iedere dinsdag zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Eva Floor Olde Hanhof, van de blog My Brown Eyed Look, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Eva Floor is helemaal gek op bijna alles wat er in de Zara te vinden is. Ze slaagt er altijd! Er staan nog een aantal dingen op haar verlanglijstje die ze zeer binnenkort daar gaat scoren…

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Die vraag blijf ik lastig vinden. Mijn persoonlijke stijl verschilt van dag tot dag. Ik vind meerdere stijlen bij mij passen. Als ik echt moet kiezen, ga ik voor een combinatie van stoer (cowboy boots) en vrouwelijk (killer heels). Ik houd van opvallende kleuren als geel en roze, maar zoals op deze foto’s is te zien, kan ik mij ook goed vinden in meer neutralere kleuren zoals grijs en crème. Ten slotte draag ik erg veel sieraden, hoe meer hoe beter!

Wie is je favoriete designer?
Ik heb geen favoriete designer, maar wel een favoriete winkel: Zara. Het klinkt misschien cliché (en totaal niet origineel), maar die keten is werkelijk waar een Walhalla. De collecties vind ik iedere keer weer verrassend en vernieuwend. Meerdere stijlen zijn te vinden onder een dak. Ik slaag er altijd!

Wie is je stijlicoon?
Anna dello Russo, Blair Eadie en Miroslava Duma vind ik erg inspirerend. Zij hebben ieder hun eigen stijl en weten wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Dat vind ik erg mooi.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Op dit moment is dat mijn crème leren jack met studs. Pure liefde. De jas laat zich makkelijk combineren en maakt iedere outfit net wat stoerder. Wat mij betreft de beste koop van 2012.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een gekleurde maxidress, het lichtroze “tule” jurkje van de Zara (nu in de sale) en een gouden, leren motorjack. Verder heb ik geen wensen. Maar wat niet is, kan natuurlijk altijd nog komen…

Wat heb je op deze foto’s aan?
Deze keer heb ik mijn doorschijnende broek met slangenprint gecombineerd met een basic, grijze top van H&M Trend. Daaroverheen draag ik mijn favoriete leren jack met studs van de Zara. Het leer is erg soepel, waardoor de jas mooi valt. De bangles zijn van Karen Millen en de spike armbandjes van de webshop Seven45.

Bekijk ook de blog van Eva Floor!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties