0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Esmeé Helder van het blog Fashion Fever ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Esmée, die al eerder haar warderobe deelde met ons, onthult dat ze het liefst elke dag iets in een andere stijl draagt. Ze houd ervan om allemaal verschillende stijlen met elkaar te combineren, maar zorgt er wel altijd voor dat het vrouwelijk blijft.

Hoe omschrijf je jouw stijl?
Mijn stijl verschilt van dag tot dag, ik hou er van om verschillende stijlen te combineren. Hoe dan ook is het wel altijd vrouwelijk.

Wie is je favoriete designer?
Yves Saint Laurent! Ik heb nu twee items van deze designer, een ring en een armband, en mijn eerste paar schoenen staat op de planning. Nu nog even het bedrag bij elkaar sparen.

Wie is je stijlicoon?
Ik heb niet echt een vast stijlicoon, al vind ik de stijl van Sylvie van der Vaart en Nikkie Plessen erg leuk. Verder haal ik mijn inpiratie vooral uit blogs en Tumblr.

Wat is je favoriete item uit de kast?
Een bloesje dat van mijn oma is geweest, een prachtig goudkleurig vintage item. Daarnaast heb ik natuurlijk nog heel veel favorieten, zoals mooie party dresses en leren jasjes.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een Balenciaga! Ik probeer steeds te sparen maar het wil maar niet lukken. Misschien dat ik toch eerst maar voor een clutch ga…

Wat heb je op deze foto’s aan?
Mijn favoriete jeans van Cheap Monday, een vintage geruite blouse, mijn Zara shopper en Zara laarsjes.

Bezoek ook de blog van deze fashionista, Esmeé Helder.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties