0

Amsterdam – Iedere week zetten we iemand met een fabulous outfit in het zonnetje. Dit keer kozen we Debbie uit van SixFeetFromTheEdge. Deze blondine is dol op Scandinavische merken en designers als Alexander Wang en Helmut Lang.

Lees snel verder!

Hoe zou je je stijl omschrijven?
“Ik zou mijn stijl graag omschrijven als een speelse vorm van minimalistisch. Ik hou van simpele, maar sterke belijningen, meestal ingetogen kleuren, met hier en daar een twist. Hoe mooi ik veel Franse, romantische, vrouwelijke vormen ook kan vinden, mijn stijl neigt toch vaak naar iets stoerder, meer Scandinavisch.”

Wie is je favoriete designer?
“Alexander Wang, Philip Lim, Isabel Marant en dan voornamelijk voor de knitwear en schoenen, Helmut Lang, Acne, Celine, bepaalde dingen van Burberry, Balenciaga’s Nicolas Ghesquiere, Balmains Christophe Decarnin, niet zo minimalistisch, haha). Maar ik kan, logischerwijs, heel vaak stukken uit allerlei verschillende collecties wel waarderen, of juist stukken van bovenstaande namen vreselijk vinden.”

Wie is je stijlicoon?
“Die heb ik eigenlijk niet echt. Maar – en ik val in herhaling – Scandinavische bloggers zijn vaak toch wel een grote inspiratiebron voor me, en dan voornamelijk Caroline Blomst, Elin Kling, Columbine Smille, Victoria Tornegren… Hun ogenschijnlijk ongekunstelde manier van kleden spreekt me erg aan.”

Wat is je favoriete item uit je kast?
“Oei. Als dat schoenen mogen zijn, ga ik voor mijn Pistol boots van Acne. Ik draag ze nu al bijna twee jaar bijna elke dag en ik ben ze nog steeds niet zat. Ze passen overal bij, lopen perfect en geven mijn stijl goed weer: simpel, tikkeltje stoer, maar toch elegant.”

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
“Heb je even? Ik zoek nog steeds naar de perfect zittende zwarte leren broek. Skinny, maar duidelijk geen legging. En mét kontzakken! Onvindbaar. Ook een paar mooie bikerboots zouden een welkome aanvulling zijn, Acne Pistols in een andere kleur dan zwart, een mooie zwarte pantalon, een warme, maar mooie, jas, ook al zo moeilijk. Verder zoek ik nog steeds naar een perfecte trui die lang genoeg voor mij is, ik ben 1.80m, en een grote, dikke, gebreide, zwarte sjaal (lijkt een makkie, blijkt het tegenovergestelde). Maar waar ik echt al een tijdje naar uitkijk, is een nieuwe designertas. Ik twijfel tussen een City of Work van Balenciaga of de Boston bag mini van Celine. Zo lang ik twijfel, doe ik ze beide niet, want het is toch een flinke uitgave.”

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze foto draag ik een zilveren vest van H&M Trend (heerlijk ding!), een denim blousje van H&M, een oversized pantalon van H&M, goh, veel H&M dit keer!, pumps van Pour la Victoire, een clutch van Frenchonista, een nieuw clutchlabel waar ik ambassadrice van ben, en een ring van Buddha to Buddha.

Bekijk ook Debbies blog Six Feet From The Edge.

(Productie: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties