0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Debbie, van het blog Six Feet From The Edge, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

De wardrobe van Debbie was al eerder te zien op I Love Fashion News (aanrader). Nu vertelt ze ons waar ze haar inspiratie vandaan haalt en wat op haar wishlist staat.

Bekijk haar stijl hieronder!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik zou zeggen een speelse vorm van minimalistisch. Ik hou van goede basics, van mooie stoffen, sterke belijningen.. aangevuld met meer in het ook springende items (bijv. een jasje, schoenen, sieraden, tas).

Wie is je favoriete designer?
Alexander Wang, ik hou van de simpele, maar toch complexe items die hij maakt en het leer – ik hou van leer – dat hij gebruikt is altijd ZO fantastisch!

Wie is je stijlicoon?
Heb ik niet echt. Er is wel een aantal bloggers dat ik graag volg en waardeer om hun stijl, bijvoorbeeld Caroline Blomst, Angelica Blick, Elin Kling… yup, allemaal Scandinavisch!

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mogen dat schoenen zijn? Dan mijn Acne Pistol laarsjes. Een paar jaar geleden alweer gekocht, maar ik draag ze nog steeds erg vaak.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik zou heel graan een Celine Luggage tas willen of een Balenciaga Work. Verder is mijn wishlist oneindig, maar probeer ik me een beetje in te houden.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op de foto’s draag ik een simpele (heeel oude) grijze skinny van de H&M, een vintage jasje, schoenen van Bullboxer, een foldable Ray Ban wayfarer en een tas van Oasap.com. Verder draag ik het horloge, armbandje en ring van oma, die pas is overleden.

Bekijk ook het blog van Debbie Nuchelmans!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties