0

Amsterdam – Vorige week vond je ILFN’s Manouk als Fashionista of the week. Nu is het de beurt aan haar wederhelft Anne. Net als Manouk verzorgt Anne de dagelijkse mode- en beautynieuwtjes en gaat ze voor ILFN op pad voor fashionable reports.

Reden genoeg om ook Anne deze week in het zonnetje te zetten. Op de straten van de Amsterdamse binnenstad zetten we haar op de foto.

Wat heb je aan en waar heb je het gekocht?
“Mijn shirtje en schoenen komen van Primark, mijn vestje is van Pieces en de broek heb ik gekocht bij Lipstick. Mijn oorbellen zijn van Lemon en de ring is van H&M.”

Hoe kun je je stijl het beste omschrijven?
“Mijn stijl is het best te omschrijven als casual maar toch vrouwelijk. Meestal heb ik hakken aan met een spijkerbroek en een shirt. Juist net vandaag had ik platte schoenen aangetrokken! Naar een feestje of tijdens uitgaan draag ik wel vaak een jurkje of rokje, natuurlijk met hakken eronder.”


Wie is je favoriete designer?
“Het is niet echt binnen mijn budget maar ik vind de collectie van Balmain vaak heel mooi.”

Wie is je stijlicoon?
“Eigenlijk heb ik niet echt een stijlicoon, maar ik vind Leighton Meester er vaak prachtig uitzien. Over het algemeen kleedt ze zich heel vrouwelijk maar ze combineert dit vaak met wat stoerdere items voor een edgy look.”

Wat is je favoriete item uit je eigen kledingkast?
“Ik denk mijn zwarte oversized blazer van H&M. Die is erg makkelijk te combineren en past vrijwel overal bij. Ook heb ik zwarte sleehakken van H&M die heel comfortabel lopen en ook erg makkelijk te combineren zijn.”

Wat staat er nog op je wishlist?
“Een jurkje dat ik zowel casual als feestelijk kan dragen. Ook ben ik al heel lang opzoek naar high heels in een beige-achtige kleur.”

De Fashionista van vorige week – Manouk – vind je hier.

(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties